Η Minoan Snails είναι μια αμιγώς εξαγωγική εταιρία που προεδρεύει στον τομέα των σαλιγκαριών. Τα σαλιγκάρια είναι ελευθέρας βοσκής, μαζεύονται αποκλειστικά από περιοχές της Κρήτης με αποτέλεσμα το εμπόρευμα μας να διαθέτει μια σταθερά υψηλή ποιότητα.

Τα σαλιγκάρια που εξάγουμε ελέγχονται από τους κτηνιάτρους του κράτους και λαμβάνουν το ανάλογο πιστοποιητικό που συνοδεύει την κάθε παραγγελία. Το μεγαλύτερο μέρος των εμπορευμάτων μας – τύπου Helix Aspersa και Regatteles, τα πιο νόστιμα σαλιγκάρια παγκοσμίως – εξάγεται κυρίως σε χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, ενώ εμπορεύματα στέλνουμε σε όλες τις χώρες του κόσμου. Μέρος των εμπορευμάτων διανέμεται και στην εγχώρια αγορά μέσω επιλεγμένου δικτύου διανομής.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και ISO 22000 και εγγυάται για την άριστη ποιότητα των σαλιγκαριών, την ορθή διαδικασία για την διαλογή και επιλογή των εμπορευμάτων, την αποθήκευση, τη συσκευασία, καθώς και την γρήγορη και σωστή παράδοση των προϊόντων μας, ακριβώς όπως συμφωνείται με τον εκάστοτε πελάτη.

Η εταιρία μας εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Ελλάδα. Βρίσκεται σε ένα κοντινό χωριό, ονόματι Επισκοπή Πεδιάδος. Είμαστε μια εταιρεία με δυναμική παρουσία στο χώρο του σαλιγκαριού για περισσότερα από 50 χρόνια, γεγονός που μας καθιστά εκτός από τη μεγαλύτερη και την πιο έμπειρη εταιρεία στην Ελλάδα.

Επικοινωνία

Στείλτε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Φουρναράκης Νικόλαος
Επισκοπή Πεδιάδος
Ηράκλειο Κρήτης
Τ.Κ. 70008
Τηλ.: +30 6974 733634